We gaan dan echt starten! Yes! 

Prikelgevoelige jongeren ontmoeting

Wat? Online bellen met andere prikkelgevoelige jongeren tot 30 jaar. De insteek is dat we een aantal thema’s afwisselend bespreken. Elkaar positief steunen en vooruit helpen. Ervaar je overprikkeling vanwege het nieuws of juist onderprikkeling bij gebrek aan daginvulling of ritme? Hoe kunnen we elkaar positief stimuleren hiermee aan de slag te gaan? En wat zijn de moeilijkere thema’s waar we tegen aan lopen nu en even bij stil willen staan.

Hooggevoelig, autisme, ad(h)d, chronisch ziek, NAH, fysieke handicap, burn-out

Je ‘label’ doet er niet toe! Heel veel jongeren (en volwassenen trouwens ook ;)) lopen tegen de hoeveelheid prikkels in onze wereld aan. Dat kan ervoor zorgen dat je juist passief wordt en je terug wil trekken. Of het zorgt ervoor dat je keihard probeert bij te benen en alles probeert te doen. En dan toch oververmoeid raakt. Bij de PrikkelPub doen je labels er niet toe. Het gaat om wie jij bent, wat je wilt en hoe je dit kunt aanpakken.

Wanneer? Regelmatig, ongeveer eens in de 2 a 3 weken. We bepalen samen wanneer de volgende keer is. We zijn op 11 april gestart met de eerste meet-up.

Waar? Online via Jitsi. Stuur een mailtje naar britt [at] praktijkbright.nl en dan ontvang je alle info en een link voor het videobellen.

Kosten? Gratis.

Aanmelden? Stuur me dan even een mailtje


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *