We gaan dan echt starten! Yes! 

(Door het rondgaande virus doen we het even online)

Wat? Online bellen met andere prikkelgevoelige jongeren. De insteek is dat we een aantal thema’s afwisselend bespreken. Elkaar positief steunen en vooruit helpen. Ervaar je overprikkeling vanwege het nieuws of juist onderprikkeling bij gebrek aan daginvulling of ritme? Hoe kunnen we elkaar positief stimuleren hiermee aan de slag te gaan? En wat zijn de moeilijkere thema’s waar we tegen aan lopen nu en even bij stil willen staan.

Wanneer? zaterdag 11 april van 14-15.30 uur. 

Waar? Online. Meld je aan via het aanmeldformulier en dan ontvang je op termijn een Zoom link voor het videobellen.

Kosten? Gratis.

Aanmelden? Ga hier naar het aanmeldformulier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *