Lieve lieve mensen!

Ik hoop dat het goed met jullie gaat. Dat jullie gezond zijn en dat het jullie lukt om zo goed mogelijk door de quarantaine heen te komen! Hier alles goed. Maar ik heb wel besloten mijn werk wat om te gooien. Dat betekent:

– Massages: ik masseer voorlopig niet meer. Mocht het weer mogen van het RIVM en als ik me nog fit voel, dan wil ik in juni nog wel masseren. (ik ga in principe per 1 juni met verlof) Reken er dus niet op. Ik start weer half oktober met masseren, daar ga ik nu van uit ivm het virus.

Wat betreft de kortingsactie in april: Je kunt vast een cadeaubon of kortingsbon kopen bij me (stuur dan even een mail of bericht hier) en dan plannen we de massage voor oktober in met die korting. Het zou natuurlijk voor mij als eenmanszaak heel fijn zijn als je dit vast aan zou willen schaffen.

– Begeleiding: Ik doe momenteel alleen aan online begeleiding. Heb je behoefte om aan de slag te gaan met oefeningen, dan kun je gewoon terecht bij me. Zeker als je je nu wat overprikkeld voelt door al het nieuws of misschien wel onderprikkeld omdat je geen dagritme hebt.

– PrikkelPub: er vindt op zaterdag 11 april een online meet-up plaats! Tussen 14 en 15.30 praten we online met elkaar in een klein groepje via videobellen over thema’s rondom prikkels. Even gezellig en positief samen zijn. En praten over waar we moeite mee hebben in tijden van corona. Wil je er ook online bij zijn? Meld je dan hier aan.

Stay safe lieverds 💚

Categorieën: Actueel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *