Heb je de podcast al gehoord?

Momenteel ben ik bezig met het project ‘PrikkelPub’. De rustigste pub van Nederland. (in Leiden)

Dit project is voor jongeren tussen 15 en 30 jaar). Eens in de 3 weken; in een ontspannen, warme, rustige en huiselijke sfeer. Net als in een Ierse pub. Je kunt er herkenning vinden bij elkaar, omdat het jongeren zijn met autisme, ADD, HSP of op andere wijze prikkelgevoelig zijn. Op een ontprikkelende manier, rustige activiteiten, focussen op de mooie kanten, praten over de minder mooie kanten en beter om leren gaan zodat je overprikkeling kunt voorkomen. Jij bepaalt de inhoud!

Wel vragen we inzet en openheid om elkaar verder te helpen met dit thema. Hoe kun je beter jouw grenzen aangeven? Wat zouden oplossingen zijn?

De PrikkelPub is in samenwerking met Anke Weber Smit en we zijn momenteel bezig met subsidie aanvragen. Als alles door gaat, verwachten we te kunnen starten in oktober of november 2019. Wil je alvast meer weten of je aanmelden? Mail me dan: britt@praktijkbright.nl of stuur me een bericht op instagram @praktijkbright.

Luister de PrikkelPub podcast op al je favoriete podcast kanalen, zoals Apple podcasts en Google podcasts. Op Spotify vind je hem hier.